Ga naar de inhoud

Gebroken Hart

Deze week proestte ik van het lachen toen ik las dat de tweepersoonsfractie van Hart voor Bloemendaal uiteen was gegaan.

Volgens Marielys Roos ‘in goed overleg’, wat later door haar politieke wederhelft Rob Slewe werd tegengesproken: ‘Het was zeker geen besluit van de volledige fractie.’

Het enige logische vervolg lijkt me dat Marielys Roos zichzelf binnenkort ook nog splitst en als twee halve fracties met een bipolaire stoornis verdergaat. En Rob Slewe is eigenlijk als een soort afsplitsing van zijn tweelingbroer Hans, de eigenaar van MAF in station Haarlem.

Laten we verder niet inhoudelijk ingaan op het misselijk makende Bloemendaalse gekrakeel. In 2015 was ik er al klaar mee. Toen schreef ik de column Bloemexdaal, waarin ik voorspelde hoe de aanhoudende twisten het dorp in de as legden. Die kans bestaat nog steeds.

In het verlengde hiervan: donderdag was ik op het station en kocht een koek bij MAF. Ik wilde contactloos betalen, maar mijn pasje werd geweigerd. Het scherm lichtte rood op. PIN invoeren s.v.p. “Typisch de familie Slewe!” bromde ik quasi-verongelijkt. “Ze vertrouwen niemand!”

Het kassameisje lachte onverwacht hard.

.

dobbereenden

Een vijfkoppige fractie, niet in Bloemendaal, vredig dobberend


Paars PS: Wie nooit iets wil missen van het RaDa moet iedere dag kijken of zich abonneren of wachten tot de rss weer betrouwbaar is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *