Ga naar de inhoud

Dweilen met de kraan open

Waar doe je het allemaal voor? Soms denk je een probleem bij de wortels aan te pakken. Geen ‘ad hoc’ oplossingen, niks duct-tapen of repareren met elastiekjes en oude schoenveters. Structurele oplossingen, daar gaat het om! In het leven!!!

In 2008 keek de RaDa-reda vertederd naar de slangen en geulen die bij het Staten Bolwerk zouden voorkomen dat de grote beuk wegrotte of zwemmerseczeem kreeg in het bassin dat zich bij ieder motregentje rond hem vormde. Mensen die Gods water niet over Voornoemdes akker lieten stromen, daar zouden er meer van moeten zijn.

Alleen heeft het drainageproject niet geholpen. Durf ik te stellen. Met zeer stellige stelligheid. Deze week lijkt het erop dat twee nijlganzen de onlangs weer ontstane vijver tot hun domicilie hebben gemaakt. Ze lijken erg tevreden en de gezinsuitbreiding zal niet lang op zich llaten wachten.

Paars PS: wie het RaDa trouw wil volgen maar sinds een tijd geen berichten meer ontvangt: abonneer je opnieuw via Subscribe2 (ergens in het menu)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *