Ga naar de inhoud

Ook hier…

Er zijn vast mensen die al coronamopjes hamsteren, wie weet zijn die er blij mee. Zelf verbaas ik me meer over het associatief vermogen van mijn brein, dat (suf en cafeïnevrij) op een modderig paadje langs de Schotersingel een vergeten oranje hondenballetje met uitsteeksels waarneemt en direct het bijschrift ‘coronavirus nu ook in Kleverpark’ apporteert…

Over al dan niet bewuste grapjes gesproken: de persconferentie die de Britse premier Boris Johnson gisteren gaf over ‘the biggest public health crisis in a generation’ en het virus waaraan ‘many more will die’ maakte meer indruk op me dan die van Rutte. Boris zelf zag er koortsig uit, alsof hij al van alles onder de leden had. Het bevreemdendste was dat hij afzag van alle kwinkslagen en guitigheidjes die evenzeer zijn handelsmerk zijn als zijn onhandelbare haardos.

Je kunt je op het RaDa abonneren via Subscribe2 (menu)

1 reactie op “Ook hier…”

  1. Ja, de corona humor. Komt rijkelijk binnen via Whatsapp en ook de beroemde Hollandse nuchterheid…alhoewel…. Waar ik op wacht is enthousiaste beelden uit China. Artsen, verpleegkundigen, desnoods met mondkapje nog op, maar duimen omhoog. We hebben het onder controle! Toespraak Xi Jinping, dank aan het volk, we hebben gewonnen! Maar ik zie die beelden niet. Heb ik wat gemist?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *