Ga naar de inhoud

Pelshonger

We hadden ‘s avonds voor het eerst na lage tijd afgesproken bij vrienden, bij hun thuis. Ja, met inachtneming van… Discipline! Versoepeling, geen verslapping! Ook niet na twee wijntjes en drie whisky’s en vier afleveringen van de warmmenselijke tv-serie waar we altijd met ze naar kijken.

We belden aan en kregen nog op de stoep een A3’tje overhandigd. De protocollen voor de rest van het samenzijn?

“In plaats van de knuffel!”

 

[Een ogenblik geduld, s.v.p.]

 

We waren welkom, erg welkom, dat leed geen twijfel (en ja, ze kan geweldig tekenen). En al in de vestibule was ik gerust op het verdere verloop van de avond.  ‘De Driehoek’ zou over dit samenzijn niet hoeven app-en met Grapperhaus.

 


 

 

3 reacties op “Pelshonger”

  1. Julia Henneman

    Altijd spannend : een DRIEHOEK … een eerste meer dimensionaal gegeven na een LIJN … maar je laat ons wel heel erg in het ongewisse wat er gebeurde na die … gang …
    Wordt vervolgd, zullen we maar zeggen… LEKKER SPANNEND !

  2. Gehecht aan mijn eigen plek (bed) na ieder uitstapje vroeg ik mij onmiddellijk af….hoe kwam je er weer uit? (werd de loper eerst omgedraaid?)

  3. Marius (RaDa-reda)

    @Cees: Hier nog zo een. Maar aan alles was gedacht bij het eenrichtingsverkeer. Via een tweede kamerdeur kwam je weer terug bij de vestibule. (Er was bij de zithoek zelfs een splitsing met aparte pijlen ‘Marius’ en ‘Sylvia’)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *