Ga naar de inhoud

Rondje Kleverpark??

Voor trouwe of ontrouwe RaDa-lezers die zin hebben om mee te gaan, zaterdag verzorgen de huisdichteres en ik een rondje Kleverpark. Hieronder de officiële aankondiging. En wie weet zien we elkaar straks!

Op zaterdag 12 september, International Bookstore Day, organiseert de Kennemer Boekhandel een literaire wandeling binnen de Kleverparkbuurt, met voordrachten door Sylvia Hubers (voormalig stadsdichteres, schrijfster van de verhalenbundel Wat als we niet waren betoverd?) en Marius Jaspers, bekend van bavocentristisch weblog Raarlems Dagklad

Marius haalt zijn onderwerpen voor deze ochtend binnen een straal van 800 meter rond de Heilig Hart Kerk (Cleeff, Deo Neo, de Schotersingel). Sylvia’s ‘kort vreemd proza’ reikt tot het Hiernamaals, totalitaire staten en de krochten van de ziel. Maar ook het Oude Zuivelhuis en Bacchus komen aan bod.

De wandeling begint om 11 uur en duurt ongeveer 45 minuten. Het maximumaantal deelnemers is twaalf, zodat we ons aan de coronaregels kunnen houden. Omwille van het luistercomfort zijn er klapstoelen beschikbaar voor de deelnemers.

Bij voldoende belangstelling begint er een tweede wandeling om 12.30 uur.

Vertrekpunt: Kennemer Boekhandel

Deelname €10 per persoon.

Intekening vooraf is verplicht: info@kennemerboekhandel.nl

De Heilig Hart Kerk vanmiddag


 

1 reactie op “Rondje Kleverpark??”

  1. De eerste wandeling (om 11 uur) zit inmiddels vol; de aanmelding voor de tweede (12.30 uur) is daarom van start gegaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *