Ga naar de inhoud

Hybrimania

Een Eindhovense primeur: Gourmetal, waarbij honderd metalfans op een parkeerplaats gourmetten onder het genot van tyfusherrie. Hun eigen geliefde tyfusherrie, dus er werd niet geklaagd door de aanwezigen (behalve dan dat de vlammetjes steeds uitwaaiden – niet door de langsrazende decibellen maar gewoon door de wind).

NEDERLAND SWITCHT NAAR HYBRIDE, roepen de Toyota-advertenties vandaag in de krant. Wat auto’s betreft weet ik het niet, maar qua vermaak zou het kunnen. Wie weet welke andere creatieve kruisingen en mengvormen de uitgaanskalender nog gaan sieren binnenkort? Laat de RaDa-reda alvast even meedenken…

 • Vegambling: een veganistische maaltijd, met tussen de gangen door gokken à la Las Vegas
 • Tapastoor: geniet van tapas terwijl mijnheer pastoor tussendoor preekt of een psalm aanheft
 • LimboLimbo: Limburgse streekgerechten gecombineerd met een limbodanswedstrijd
 • Vis à visagiste: een slibtongetje eten met een cosmetica-kenner die persoonlijke opmaaktips geeft.
 • Fonduurzaamheid: veilig kliederen met energieneutraal gesmolten kaas
 • Bitterballet
 • Pizzaklopen
 • Barbarbarbarbarzovoort: barbaarse barbecue met echte barista’s en barkeepers waar Barbara Streisand haar beste rabarbersongs ten beste geeft en barbiers de barste baarden ter plekke bijwerken.

Zuiver en puur was de Kleverpark-wandeling die de huisdichteres en ik voor de Kennemer Boekhandel verzorgden op Bookstore Day. Twee keer een uur, met een groep van 10-12 deelnemers. Erg leuk om te doen. Reprise niet uitgesloten (volg de aankondigingen op het RaDa). Zie ook het HD van vandaag.


 

3 reacties op “Hybrimania”

 1. sjef huurdeman

  Nou, vooruit!
  . Cleverparkawandeling: gekleed in een parka een intelligente en humoristische wandeling maken door het Kleverpark met Marius en Sylvia!

 2. @sjef huurdeman: dank voor de compli’s (en de Klever-arrentocht bij sneeuw in de winter. We kunnen voorlopig vooruit!)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *