Ga naar de inhoud

De mist in

De NRC-rubriek Çorrecties & aanvullingen’ mag ik graag lezen.

Vanochtend deze komische rectificatie (tenzij de eerste slachtoffers onder de rokkenjagers al gevallen zijn): In Eén enkele paddenstoel kan al fataal zijn (21-9, p. 10-11) staat dat de eetbare parelamaniet een glad rokje heeft, en de giftige panteramaniet een gegroefd rokje. Dat moet juist andersom zijn.’

En verder kijken we alleen nog plaatjes in deze aflevering van het RaDa. Vanochtend mistte het hier in Haarlem, dus de Schotersingel lo(n)kte.

 

 

 

 

 

 

 


 

4 reacties op “De mist in”

  1. Vanochtend, bij Huizen, ging ik gigantisch te mist in. Nog met ochtendnevel weggevaren maar bij Huizen zag ik geen hand voor de boeg, nou ja, 20 meter. Op gps de Eem kunnen bereiken. Vanavond kijken of er paddestoelen op het menu te vinden zijn hier in Amersfoort.

  2. @Henk Sloos: ja, en je hoeft er niet speciaal naar te zoeken op obscure plekken. Open en bloot beschikbaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *